High-end nieuwbouw villa in Dehesa de Campoamor, Spanje

Informatie

€ 1.050.000*

*Excl. kosten
_DSC0745

Bij deze woning draait alles om comfort. De ruime woon-eetkamer wordt de ontmoetingsplaats om te eten, samen te komen met het gezin of om te genieten van een film. De 3 slaapkamers brengen het comfort op een ander niveau: elk met eigen dressing, en-suite badkamer en een adembenemend zicht op de zee en de dennenbossen van Campoamor. Van deze energiezuinige villa kunt u het beste verwachten. Gelukkig is er niet slechts één. Het behoort tot een exclusief complex van vrijstaande villa’s bekend als VILLAS DELUXE . Het is een ontwikkeling voor veeleisende klanten, omdat u de villa kan kiezen die het beste bij uw behoeften past en deze naar eigen smaak kan personaliseren.

U heeft werkelijk alles in de buurt: stranden, baaien, jachthavens, shopping, natuurparken, etc Houd u van golf?  In de directe omgeving van deze prachtige villa vindt u uitstekende golfclubs en golfbanen zoals Las Colinas Golf & Country Club, Las Ramblas Golf, Villamartin Golf of het Real Club de Golf Campoamor Resort.

De luchthavens van Alicante en Murcia liggen elk op 45 minuten afstand.

Praktisch

Meer info of een afspraak maken?

Wil je graag meer informatie of wil je een afspraak maken? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij helpen je graag verder