High-end nieuwbouw villa – Rojales, Spanje

Informatie

€ 804.900*

*Excl. kosten
IMG-20221230-WA0013

De high-end villa maakt deel uit van een uniek nieuwbouwproject op de eerste lijn van – met zicht op en directe toegang tot – La Marquesa golf in Rojales.  Exclusieve ligging met prachtige vergezichten.  De woning van meer dan 300m² telt maar liefst 4 slaapkamers en 4 badkamers, is standaard uitgerust met buitenzwembad, elektrische rolluiken, keukentoestellen, tuinverlichting, enz.

In Rojales vindt u alle faciliteiten: restaurants, cafés, sport en ontspanning, winkels, etc.  De snelweg richting Alicante of Murcia ligt vlakbij. De zee ligt op minder dan 10min, Alicante en Murcia liggen elk op 30’.  De luchthaven van Alicante ligt op 30 minuten afstand.

U zal elke dag kunnen genieten van een rustige omgeving – met grote groene natuurgebieden en citrusvelden -, in een heerlijk Middellands zeeklimaat.  Verder biedt de Costa Blanca ruim aanbod aan golfterreinen en prachtige stranden.

Praktisch

Meer info of een afspraak maken?

Wil je graag meer informatie of wil je een afspraak maken? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij helpen je graag verder