Luxe appartement in Vistabella, Spanje

Informatie

€ v.a. 169.900*

*Excl. kosten
CAPRI APARTMENT SHOW HOUSE (74)

Luxe appartementen vanaf 80 m2.  Ze beschikken over 2 of 3 slaapkamers, telkens met 2 badkamers. In uw nieuwbouwwoning zal u de beste kwaliteit van materialen op prijs stellen en zal u van de Spaanse zon kunnen genieten op uw privéterras op het gelijkvloerse appartement, of op uw eigen solarium in het geval van de penthouses. Het zwembad is gemeenschappelijk en ligt temidden van de met groen aangelegde tuin.  Een privé parkeerplaats is inbegrepen.

Vistabella Golf is een woonwijk gelegen rond een van de beste golfbanen in de omgeving, op 15 minuten van de stranden van Guardamar, Torrevieja en Orihuela Costa. .  Vistabella Golf beschikt over een bewaakte toegang, een 18-holes golfbaan, padelbanen, bowlinggreens, een supermarkt en een groot aanbod aan bars en restaurants.

U zal elke dag kunnen genieten van een rustige omgeving – met grote groene natuurgebieden en citrusvelden -, in een heerlijk Middellands Zeeklimaat.  De luchthaven van Alicante ligt op 40 minuten afstand.

Praktisch

Meer info of een afspraak maken?

Wil je graag meer informatie of wil je een afspraak maken? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij helpen je graag verder