Nieuwbouw 3-slaapkamer appartement – Guardamar, Spanje

Informatie

€ v.a. 292.950*

*Excl. kosten
BAJA RESOLUCION-18

Dit nieuwbouwproject aan zee heeft een moderne look en afwerking, en de gemeenschappelijke ruimtes zijn ruim bemeten: tuin, zwembad en solarium.  Er is duidelijk niet bespaard op kwaliteit: alle appartementen zijn o.a. voorzien van veiligheidsdeuren, thermisch glas, goede geluidsisolatie, individuele warmtepomp, elektrisch bedienbare zonneschermen, enz.  Alle slaapkamers hebben TV-aansluiting en pre-installatie voor airconditioning.  Het gebouw telt 4 verdiepingen, en elk appartement heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers.

In Guardamar vindt u alle faciliteiten: restaurants, cafés, sport en ontspanning, winkels, etc.  De zee ligt op wandelafstand, Alicante en Murcia liggen elk op 30’.  De luchthaven van Alicante ligt op 30 minuten afstand.

U zal elke dag kunnen genieten van een rustige omgeving – met grote groene natuurgebieden en citrusvelden -, in een heerlijk Middellands zeeklimaat.  Verder biedt de Costa Blanca een ruim aanbod aan golfterreinen en prachtige stranden.

Praktisch

Meer info of een afspraak maken?

Wil je graag meer informatie of wil je een afspraak maken? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij helpen je graag verder